We always have a solution for your pool

Passie is onze drijfveer

Sinds de oprichting van ons bedrijf Swim Safe in 2004 richten wij ons op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van complete afdeksystemen voor zwembaden.

 

Doordat wij het volledige traject van ontwerp tot eindproduct volledig handmatig en in eigen beheer uitvoeren, kunnen we klantgericht en soepel werken. Onze lamellen worden precies op maat gemaakt, zorgvuldig geassembleerd en gesiliconeerd middels een robot.

Voorzien van de modernste aandrijf- en bedieningstechnieken, waarbij geen detail aan onze aandacht ontsnapt.
Hoogwaardige producten en snelle levering zijn ons handelsmerk.

Flexibiliteit

 

Bij Swim Safe staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Daarnaast scoren wij hoog met onze goede bereikbaarheid, onze korte levertijden en ons eersteklas maatwerk, waarbij heel veel mogelijk is. Wij gaan tot het uiterste om aan uw wensen tegemoet te komen.

Innovatie

 

Behalve flexibel is Swim Safe ook sterk gericht op innovatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe trends, kleuren en nieuwe mogelijkheden. Wij ontwerpen en produceren onze systemen zelf en blijven bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.

Internationale Partners

 

Ons dealernetwerk breidt zich voortdurend uit. Wij werken met partners over de hele wereld. Dank zij dit grote netwerk is de kans groot dat er ook bij u in de buurt een dealer is te vinden.

Waarom kiezen voor Swim Safe?
Ontdek onze belangrijkste troeven

Waarom Swim Safe