Homemade systems for your pool covers

Swim Safe heeft voor alle baden, nieuwbouw of bestaand, een passende oplossing. Daarbij speelt de keuze voor het type aandrijving een belangrijke rol. Wij hebben drie verschillende aandrijvingssystemen ontwikkeld voor uw afdekking: voor montage onder water, bovengronds of in een put.

Onderwater Systemen

Voor montage onderwater gebruiken wij de door ons zelf ontwikkelde 100% waterdichte motor. De motor, buis en ophanging worden gemaakt van hoogwaardig roestvast metaal, en kunnen probleemloos jarenlang in uw zwembad liggen. Deze speciale motoren zijn leverbaar in twee koppelsterktes: 180 Nm en 450 Nm.

Bij een onderwatersysteem kunnen de motor en de lamellenafdekking op verschillende manieren vrijwel onzichtbaar worden ingebouwd in de muur of onder water. Vanuit esthetisch oogpunt heeft deze oplossing doorgaans de voorkeur.

 

De onderwater systemen kunnen ook in dunwandige baden, RVS baden, styropor/ piepschuim baden worden toegepast.

Bovengrondse Systemen

Om voor alle situaties een passende oplossing te kunnen bieden, hebben wij voor bovengrondse montage vier verschillende systemen ontwikkeld: de Retro Easy, de Retro Top, Retro Wood en de Retro Winch. Alle vier bevatten zij roestvrij staal componenten uitgevoerd in hoogwaardige DIN 316L kwaliteit voor maximale duurzaamheid en optimaal gebruiksgenot. De overige delen van de Retro Top zijn leverbaar in diverse RAL – kleuren. De Easy en de Top, Wood worden aangedreven door onze Retro motoren. De Winch is een systeem met handbediening.